Ingredients:
Per a la salsa 1:
– 1 caixa i mitja de formatge de tipus Philadelphia
– 1 llauna de tonyina
– Xerès sec
– Julivert
– Sal
– Pebre
Per a la salsa 2:
– 1 ou dur
– 1/2 paquet de cranc filat
– 1 cullerada sopera de maionesa
Preparació:
Per a la salsa 1:
1. Trinxem la tonyina en un plat soper amb l’ajuda d’una forquilla.
2. La barregem amb el formatge de baix a dalt, sense masegar gaire els aliments.
3. Hi afegim un polsim de sal, un altre de pebre i un raig de xerès sec.
4. Ho mesclem tot amb el julivert trinxat.
5. Posem la salsa una estona a la nevera i la servim a taula juntament amb unes torradetes per untar.
Per a la salsa 2:
1. Posem un ou a bullir amb unes gotes de vinagre i el ratllem quan sigui dur.
2. El barregem amb el cranc i la maionesa, també de baix a dalt.
3. Igualment, posem la salsa una estona a la nevera i la servim a taula juntament amb unes torradetes per untar.